Bedemand Frederiksberg

Find din lokale bedemand her

Vi kender disse begravelsesforretninger i Frederiksberg kommune

Peter Olsen’s Bedemandsforretning

Ndr. Fasanvej 76

2000 Frederiksberg

70 26 18 48

bedemandsforretning.com

Unik Afsked

Frederiksberg Allé 11

1621 København V

31 32 36 33

unikafsked.dk

Bedemanden

Nyelandsvej 12

2000 Frederiksberg

38 19 02 70

Bedemanden.info

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

stjerner

“Bedemand-oversigt er en fantastisk side! Her fik jeg et komplet overblik og fandt oplysninger på en professionel og dygtig bedemand i en svær tid. Tusind tak for hjælpen!”

Lene Madsen

Bedemænd i Frederiksberg kommune

Når i tager kontakt til bedemanden vil bedemanden med udgangspunkt i jeres personlige ønsker, få skabt en smuk og mindeværdig afsked med jeres kære. Det handler for eksempel om, hvilken slags ceremoni I ønsker, valg af kirke, præst, blomsterdekoration og dødsannonce.

Det er vigtigt at du vælger en bedemand der lever op til de krav som Begravelsesguiden stiller, da det ellers kan blive både en dyr og ubehagelig oplevelse.

Alle dygtige bedemænd har døgnservice som gør det muligt, altid at kunne få fat på dem, hvis man skulle få brug for dem. De har også et godt kendskab til kirkerne og kapellerne på Frederiksberg og i København og kan råde og vejlede omkring alle relevante forhold, uanset hvorfra bisættelsen eller begravelsen skal foregå.

Et forslag til ceremonien kunne være Frederiksberg Kirke, som er et populært sted og en smuk kirke med en central placering lige over for Frederiksberg Have.

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning