Find din lokale bedemand her

Bedemand Fredericia

Vi kender disse begravelsesforretninger i Fredericia og omegn

Børge Laursen Begravelsesforretning

Danmarksgade 44

7000 Fredericia

75 92 04 33

Børge Laursen Begravelsesforretnings hjemmeside

Trekantens Begravelsesforretning

Tiufkærvej 135

7000 Fredericia

75860925

Trekantens Begravelsesforretnings hjemmeside

Bedemand Ludvig Andersens Begravelsesforretning

Jyllandsgade 60

7000 Fredericia

75930909 ‎

Bedemand Ludvig Andersens Begravelsesforretnings hjemmeside

Bedemand Tommy Dueholm ApS

Danmarksgade 1

7000 Fredericia

75931887

Bedemand Tommy Dueholm ApSs hjemmeside

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

stjerner

“Bedemand-oversigt er en fantastisk side! Her fik jeg et komplet overblik og fandt oplysninger på en professionel og dygtig bedemand i en svær tid. Tusind tak for hjælpen!”

Lene Madsen

Bedemænd i Fredericia

Her er en oversigt over de mange Bedemænd i Fredericia.

Der er stor forskel på hvad man foretrækker, når det gælder en begravelse og bisættelse, og derfor kan det være en god idé at få hjælpe til at finde den bedemand i Fredericia der er bedst for dig. Den endelige pris på begravelsen beror på, hvilke produkter og services du vælger. En dygtig bedemand vil ved afslutningen af jeres indledende samtale lave et overslag over den samlede pris for hele arrangementet – hvilke udgifter vi kender, og hvilke der udestår.

Hvis du ejer en bedemand eller begravelsesforretning i Fredericia som ikke er på listen, har du mulighed for selv at tilføje den eller kontakte os.

Bor du i Fredericia eller en af de nærliggende byer som Sanddal eller Bredstrup og har brug for en bedemand?

Så er eneste du skal gøre for at komme i kontakt med en, at finde bedemanden på vores liste, ringe ham op eller klikke på linket til deres hjemmeside. Her kunne du eksempelvis klikke på Bedemand Fredericia.

Både for de bedemænd i Fredericia som vi har på siden, og såvel som for jer, er det vigtigt at det sidste farvel kommer til at foregå på en respektfuld måde over for afdøde – og at begravelsen kommer til at være i hans eller hendes ånd.

Man kan have en højtidelighed med præsten, eller hvis man ikke var medlem af Folkekirken, er det evt Bedemanden der afholder den højtidelighed som de pårørende ønsker.

Uddannede såvel som certificerede bedemænd, kan med mange års erfaring inden for branchen fortælle dig hvilke praktiske ting, såsom planlægning af ceremonien der skal udføres, så du ikke mister overblikket.

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning