Bedemand Horsens

Find din lokale bedemand her

Vi kender disse begravelsesforretninger i Horsens og omegn

Horsens Begravelsesforretning ApS

Sundvej 41

8700 Horsens

75621720

Horsens Begravelsesforretning ApSs hjemmeside

Bjerre Herreds Begravelsesforretning

Bjerrevej 115

8700 Horsens

75648484

Bjerre Herreds Begravelsesforretnings hjemmesid

Bedemandsforretningen Warburg og Bryde

Ane Stauningsvej, Irisvej 1

8700 Horsens

75689500

Bedemandsforretningen Warburg og Brydes hjemmeside

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

stjerner

“Bedemand-oversigt er en fantastisk side! Her fik jeg et komplet overblik og fandt oplysninger på en professionel og dygtig bedemand i en svær tid. Tusind tak for hjælpen!”

Lene Madsen

Bedemænd i Horsens

Bedemandens hovedopgave i dag er at arrangere begravelsen/bisættelsen ud fra de pårørendes og eventuelt afdødes ønsker.Bedemanden kan hjælpe med at håndtere alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald og en begravelse/bisættelse.

Mange begravelsesforretninger har stolte traditioner, der med udgangspunkt i dine behov står klar til at hjælpe med alt inden for bisættelser og begravelser. Hvis du vælger bedemanden i Horsens med omhu, står de altid til rådighed for dig, hvad enten du ønsker en samtale, har spørgsmål eller mangler hjælp til de mange praktiske opgaver, der skal tilrettelægges i forbindelse med et dødsfald.

Her på bedemandsoversigten kan vi hjælpe med mange opgaver i forbindelse med rådgivning, samt udfyldelse af de rette dokumenter som omhandler den afdøde. Der er også kvindelige bedemænd i Horsens, som kan være med til at lette den svære samtale ved hjælp af kvindelig intuition, omsorg og empati.

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning