Bedemand Slagelse

Find din lokale bedemand her

Vi kender disse begravelsesforretninger i Slagelse og omegn

Bedemand Juul og Bøgh

Smedegade 44

4200 Slagelse

58 52 44 47

Hjemmeside

Bedemand Willers

Kalundborgvej 1

4200 Slagelse

61 28 03 86

Hjemmeside

Bedemand Berner

​Ingemannsvej 16

4200 Slagelse

58 52 10 18

Hjemmeside

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

stjerner

“Bedemand-oversigt er en fantastisk side! Her fik jeg et komplet overblik og fandt oplysninger på en professionel og dygtig bedemand i en svær tid. Tusind tak for hjælpen!”

Lene Madsen

Bedemænd i Slagelse

Det kan være svært at vælge den rigtige bedemand i Slagelse og vide hvem der har et stort kendskab til alle de lokale kræfter og derfor kan løse de opgaver som pårørende måtte have i forbindelse med planlægning af en begravelse eller bisættelse.
Det kan give god mening at vælge en lokal begravelsesforretning, der har egne bedemænd siddende i Slagelse. Flere og flere netbutikker er dukket op gennem årene, og det er derfor ikke unormalt at man finde en bedemand som udgiver sig for at være fra Slagelse, men rent faktisk er fra en helt anden by.

Den bedemand du vælger skal både være til hjælp med begravelsen og hvis du ønsker det igennem jeres sorg over tabet af den i havde kær. Det skal altså altid være muligt at kigge forbi deres bedemandsforretning hvis I har brug for at snakke.

Samtalen med bedemanden kan foregå på hospitalet, på hospice eller der hvor pårørende er mest trygge. Bedemændende her på siden sætter nemlig en stor ære i at give de pårørende en ordenlig rådgivning og vejleder i alle forhold ved et dødafald.

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning