Bedemand Amager

Find din lokale bedemand her

Vi kender disse begravelsesforretninger på Amager

Øens bedemand

Løjtegårdsvej 129

2770 Kastrup

32 54 57 08 / 22 54 77 85

Øens bedemand – hjemmeside

Burchhardts begravelsesforretninger

Italiensvej 16

2300 København S

32 55 20 09

Burchhardts begravelsesforretninger – hjemmeside

Søstrenes begravelsesforretning

Gladsaxevej 130

2860 Søborg

40 70 78 48

Søstrenes begravelsesforretning – hjemmeside

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

Bedemænd på Amager

En lokal bedemand fra Amager står altid klar til at hjælpe dig, i den svære tid i forbindelse med et dødsfald. Her på siden kan du finde en række bedemænd fra Amager, som kan klare alt det praktiske og formelle. Så I ikke skal stå med alle de uoverskuelige ting i de svære tider. Efter et dødsfald er det vigtigt, at begravelses forberedelsen er i kompetente hænder, så I kan koncentrere jer om det vigtige.  

Rent formelt kommer der mange opgaver og spørgsmål, forholdsvis hurtigt efter døden er indtruffet. Derfor er der mange pårørende, der benytter sig af en lokal, Amager bedemand , for at få en ekstra hånd til de mange opgaver.

En begravelse som finder sted på Amager kan med fordel afvikles af en lokalkendt bedemand fra Amager. Bedemændene kan være behjælpelige med planlægningen af begravelsen eller bisættelsen, da de har stor erfaring indenfor området. Det praktiske og formelle, klarer bedemanden. De fleste bedemænd på Amager er lokalkendte i området og kan derfor hjælpe med at træffe de bedste beslutninger. Det handler om at i kan føle jer trygge og modtage den bedst mulige service, gennem hele processen. De professionelle kan i den svære tid tage styringen i forløbet, så du som pårørende til den afdøde kan føle dig i trygge hænder.

Når begravelsen eller bisættelsen skal finde sted, er en bedemand på Amager med dig hele vejen. Værdighed og respekt er i højsædet, når  afdøde skal på sin sidste rejse.

På Amager er der gode muligheder for at få taget en god afsked med de folk som ikke længere er iblandt.

Hvis den afdøde har nogle præferencer og ønsker, angående begravelsen eller bisættelsen, har en bedemand på Amager mulighed for at opfylde den afdødes ønsker.

I forbindelse med et dødsfald er bedemændene på Amager altid til rådighed, hele døgnet rundt. En bedemand på Amager vil kunne hjælpe dig, med et øget overblik over hændelsen.

En bedemand på Amager vil sikre den afdøde en god afsked.

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning