Bedemand Vejle

Find din lokale bedemand her

Vi kender disse begravelsesforretninger i Vejle og omegn

Grejsdalens Begravelsesforretning

Grejsdalsvej 265

7100 Vejle

75723646

Grejsdalens Begravelsesforretnings hjemmeside

Amtets Begravelsesforretning

Vardevej 31

7100 Vejle

75822455

Amtets Begravelsesforretnings hjemmeside

Archibalds begravelsesforretning

Fredericiagade 3

7100 Vejle

75821213

Archibalds begravelsesforretnings hjemmeside

Boesens Begravelsesforretning

Nørrebrogade 9

7100 Vejle

75820725

Boesens Begravelsesforretnings hjemmeside

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken bedemand du skal ringe til, så anbefaler vi at du ringer til Begravelsesguiden.dk71 96 79 72

Begravelsesguiden er danmarks største begravelsesportal som giver dig gratis rådgivning om valg af bedemand. De tester løbende bedemændende på pris og kvalitet, så du er sikker på at finde den bedemand der er bedst for dig.

Læs deres anmeldelser på trustpilot.

stjerner

“Bedemand-oversigt er en fantastisk side! Her fik jeg et komplet overblik og fandt oplysninger på en professionel og dygtig bedemand i en svær tid. Tusind tak for hjælpen!”

Lene Madsen

Bedemænd i Vejle

Det er vigtigt for os, at du kommer så godt igennem forløbet som muligt. Vi har derfor samlet en oversigt over de bedemænd som har lokalkendskab i Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring og Bredsten. Om du vælger en bedemand i Vejle eller Give, betyder som regel ikke noget for den pris du ender med at betale. Faktisk kan det ofte bedre betale sig at vælge en bedemand der ligger lidt uden for byen.

Midt i begravelsen skal der være plads til sorgen, og derfor har vi kun udvalgt de bedemænd som hjælper med alt det praktiske – fra dødsfaldet til selve begravelsen. På den måde sikrer du dig at du ikke pludseligt står men en masse opgaver, som du ikke selv føler at du kan løse.
Hvis du vælger en bedemand som er godkendt af Begravelsesguiden, har du altid en sikkerhed for at mange pårørende før dig, har haft gode erfaringer med bedemanden.

Vi går højt op i at de bedemænd vi anbefaler i Vejle udviser så stort hensyn som muligt i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.
Alle facetter af begravelsen eller bisættelsen skal forløbe som man kunne forvente, så man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel, sammen med familien. Her på siden finder du en komplet liste over bedemænd I Vejle, så du på en let og overskuelig måde kan sammenligne priser, og finde frem til den begravelsesforretning der passer bedst til din situation. Hvis du alligevel er i tvivl om hvilken bedemand du skal vælge, så anbefaler vi altid at man tager kontakt til Begravelsesguiden.dk

Mangler din begravelsesforretning på listen?

Tilføj begravelsesforretning