Blomsterforhandlere

Blomster til begravelse

By 9. april 2019 No Comments

Blomster bruger vi som et symbol på vores følelser. Vi bruger blomster når vi siger ”jeg elsker dig”, ”tak” og ikke mindst når vi skal tage afsked med én vi holder af.

Når blomster til begravelsen skal vælges, kan det godt være en svær beslutning. Der er nemlig også tradition for, at valg af buket afhænger af dit forhold til afdøde. Med dette indlæg vil vi forsøge at hjælpe dig lidt nærmere et valg.

Kistepynt er en blomsterdekoration, som anbringes oven på kisten. Størrelsen og udførelsen af kistepynt kan variere, men som udgangspunkt dækker det hele eller dele af låget. Det er de nærmeste pårørende, der anskaffer kistepyntet.

Bårebuketter laves i mange forskellige størrelser og former. Denne er den helt klassiske og kan medbringes af alle pårørende.

Båredekorationer er større end bårebuketten. Den er også et godt valg, både for nære pårørende og fjerne bekendtskaber.

Krans er mere kompleks i opbygningen og er derfor også den dyreste blomsterdekoration til begravelser. Kransen kan bruges både på kisten, men også som dekoration i sig selv og er derfor et godt valg til nære pårørende.

Hjerter kan bestilles i mange forskellige størrelser. Et hjerte til en begravelse er et tegn på kærlighed til den afdøde og er derfor et rigtig godt valg, hvis du havde et tæt forhold til afdøde.

Det er også muligt at tilføje en skriftlig hilsen med et bånd. Et bånd kan bruges på de fleste begravelsesdekorationer, men vær dog opmærksom på størrelsen, da båndet nemt kommer til at se stort ud på mindre buketter. Overvej derfor om det er bedre at undlade.

Når du skal til begravelse er der mange ting at overveje. Ønsker du at medbringe en buket bør du overveje dit forhold til afdøde samt om bestemte farver havde en betydning for jer. Mange bedemænd kan hjælpe med bestilling og afhentning af blomsterdekorationer til begravelsen.